El-installation

El-installationer i Kolding og trekantsområdet

Vi er Koldings lokale el-installatør, derfor er det vigtigt for os at gøre vores kunders hverdag effektiv og tryg. Det gør vi vha. professionelle og sikre el-installationer. Det er vi stolte af at levere til hele Kolding og omegn – bl.a. også Fredericia, Christiansfeld og Lunderskov. Vi udfører elinstallationer inden for alle afskygninger af elektrikerfaget. Vi kan bl.a. stå får installationer med lys, intelligente systemer, alarmer, ventilation, varme og meget mere. Udover de traditionelle fagområder, har vi også kompetencer inden for antenne- og internetinstallation. Vi kommer gerne, og sørger for, at du får en hurtig og driftssikker internetforbindelse. Derudover kan vi også klare installationer af hårde hvidevarer. Disse skal ofte installeres på en separat gruppe med sikring i elskabet. Det har vi styr på, så der ikke opstår nogle problemer med dine nye apparater. Uanset omfanget af opgaven, kan du trygt regne med os til at udføre et professionelt og sikkert stykke el-arbejde.

Hos Elektriker Kolding går vi aldrig på kompromis med sikkerheden. Derfor anbefaler vi, at man lader en professionel om at klare arbejdet. Installationsarbejde kan være ekstremt farligt, hvis det ikke gøres sikkert og lovligt. Vi følger Elsikkerhedsloven, så du er sikret en lovlig og god elinstallation. Med os på holdet, er der ingen brandfare eller fare for påbud fra forsikring eller brandvæsen. Vi bruger kun certificerede elektrikere med hænderne ordentligt skruet på. Derudover benytter vi os kun af systemgodkendte og anderkendte materialer, så de er langtidsholdbare og sikre. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en elektriker.

Modtag et uforpligtende
elektriker-tilbud

Udfyld venligst følgende informationer
og vi kontakter dig hurtigst muligt.

El-service leveres i samarbejde med

Intelligente el-løsninger

Vi tilbyder mange intelligente løsninger inden for el, som kan hjælpe til, at du sparer både tid og penge. De forskellige systemer kan bruges separat eller kombineres efter behov. Du kan f.eks. få systemer, der giver dig mulighed for at styre lyset eller andre elektriske apparater i hjemmet, selvom du ikke er hjemme. Andre systemer giver dig mulighed for at regulere varme og ventilation, så de står på de rette temperaturer. Det kan f.eks. bruges til at opvarme hjemmet til, når du kommer hjem fra ferie, eller til at spare penge på energiforbruget. Ydermere tilbyder vi systemer, der sikrer dit hjem mod brand og tyveri, så du kan føle dig helt tryg. Alle løsningerne kan både fungere i hjemmet, sommerhuset eller på arbejdspladsen. Vi skræddersyer gerne den helt rigtige systempakke til dig, så alle dine behov bliver dækket.

elektriker kolding el-entreprise plantegning stikkontakt
elektriker kolding el-installatør eltavle

El-installationer til belysning

Belysning er en af de simpleste former for el, men ikke desto mindre en vigtig del af boligen. Den rette belysning er vigtig for at opnå et produktivt miljø på arbejdspladsen, og et behageligt miljø i hjemmet. Vi synes, at god belysning både medvirker til det rette miljø, samt reducerer energiforbruget i boligen. Dette kan man opnå via lysstyring. Det kan f.eks. være automatisk belysning i entreen, som selv tænder og slukker, eller lys, der dæmpes på visse tidspunkter af døgnet. Der er mange muligheder inden for belysning. Vi kan, udover installationen, rådgive i, hvilken type belysning, der er brug for i de forskellige rum. Det er f.eks. vigtigt, at lyset i køkkenet er klart og tydeligt, da køkkenet også er en arbejdsplads. I stuen skal lyset gerne skabe ro og hygge, samt få rummet til at virke større.

Kontroller dit indeklima

Et sundt indeklima er essentielt for både hjemmet og arbejdspladsen. Der kræves god ventilation for at opnå dette. Naturlig ventilation kan være nok, hvis man husker at lufte ud 4-5 gange om dagen. Det er de færreste som har tid til dette, derfor er et ventilation- og klimaanlæg en løsning. Der er mange fordele ved at investere i god ventilation. Udover indeklimaet, minimerer man kondens og fugt i boligen. Derudover er det også med til at skabe energibesparelser i boligen. Det er altså en nem montage, som gør din hverdag lidt nemmere. En god ventilationsløsning er et varmegenvindingsanlæg. Det er både energioptimerende og miljøvenligt. Har du brug for hjælp til valg af ventilation? Skriv eller ring til os, så tager vi en snak om dine muligheder.

elektriker kolding erhverv ventilationskanal

Modtag et uforpligtende
elektriker-tilbud

Udfyld venligst følgende informationer
og vi kontakter dig hurtigst muligt.

El-service leveres i samarbejde med