Energioptimering

Energioptimering af både hjem og erhvervsbolig

Elektriker Kolding kan både løfte privat- og erhvervsopgaver i forbindelse med energioptimering. Det er populært at få gjort, og det er der også god grund til. Der er mange fordele ved at energioptimere boligen – ikke mindst de øgede besparelser på elregningen. Når du energioptimerer, opnår du en højere energieffektivitet i din opvarmning. Ved at spare på energien, sparer du også penge på strømmen. Dertil er energioptimering også skånsomt over for miljøet.

Hos Elektriker Kolding vil vi gerne hjælpe med at formindske CO2-udslippet. Derfor har vi specialiseret i bæredygtige løsninger inden for el. Der findes mange former for bæredygtige muligheder inden for energioptimering. Det kan være mindre el-installationer, såsom automatisk slukning og dæmpning af belysningen i boligen, eller større bygningsinstallationer, såsom solceller eller varmegenvindingsanlæg. Vi kan derudover tilbyde en lang række intelligente systemer, som giver dig mulighed for at kontrollere dit forbrug og eventuelt skrue ned for energien. Vi kan bl.a. anbefale energisystemer som Central Tilstandskontrol og Styring (CTS) og Intelligent Bygningsinstallation (IBI) anlæg, der giver dig mulighed for at styre temperaturen i bygningen m.m. Har du spørgsmål, så tilbyder vi vores ekspertise og rådgivning inden for energioptimering. Endvidere sørger vi også gerne for udførelsen og installationen af den valgte løsning.

Modtag et uforpligtende
elektriker-tilbud

Udfyld venligst følgende informationer
og vi kontakter dig hurtigst muligt.

El-service leveres i samarbejde med

Fordelene ved at energioptimere

Der er mange fordele ved at foretage energioptimering af sit hjem. Det er en løsning som vi kraftigt anbefaler, da det udover at give besparelser på installation og drift, også medvirker positivt til den bæredygtige dagsorden. Ved at spare på energien, skabe sin egen eller genvinde den allerede eksisterende energi, reduceres CO2-udslippet, der bruges til at danne ny energi. Dette giver naturligvis også mulighed for at spare penge på elregningen. En anden fordel ved energioptimering er, at statens energipulje giver tilskud til mange former for energioptimering. Der er altså værd at overveje, om din bolig eller erhvervsejendoms energiforbrug skal effektiviseres og optimeres.

elektriker kolding el-tjek
elektriker kolding energioptimering cts-anlæg

Installation af CTS-anlæg

Elektriker Kolding tilbyder installation af CTS-anlæg (Central Tilstandskontrol og Styring). Det er et intelligent system, der giver dig kontrol og styring over dit forbrug. Med et CTS-anlæg opnår du besparelser på energiforbruget, ved selv at kunne kontrollere det. Ydermere får du samtidigt foretaget målinger, der hjælper dig med at optimere indeklimaet i boligen. Anlægget kan bl.a. måle CO2-indholdet i luften, så du kan være sikker på, at iltindholdet er højt nok. Derudover kan systemet fjernstyres, så du også kan styre klimaet og elforbruget i hjemmet – også når du er på ferie. Du kan f.eks. skrue op for temperaturen, så hjemmet er varmt og rart, når du kommer hjem.

Solenergi er gratis og CO2-neutral energi

Solceller er et oplagt valg ift. at energioptimere sin bolig. Det er en sikker investering, som hurtigt betales tilbage, da solenergi er gratis energi. Energien, som solcellen producerer, sendes til elnettet, og bliver takseret og modregnet dit eget forbrug. Derved skaber du besparelser på dit elforbrug, og du er med til at sende grøn energi ud i det danske elnet. Et af de vigtigste faktorer, for udbyttet af solceller, er placeringen. Vi kommer gerne ud og besigtiger din ejendom. Vi vurderer, hvor du bedst kan udnytte solens gratis stråler. Udover placeringen og naturligvis opsætningen, kan vi også tilbyde rådgivning inden for tilskud og fradrag.

elektriker kolding energioptimering solceller

Modtag et uforpligtende
elektriker-tilbud

Udfyld venligst følgende informationer
og vi kontakter dig hurtigst muligt.

El-service leveres i samarbejde med