Erhverv

El-installationer til erhvervskunder

Hos Elektriker Kolding kan vi klare både store og små opgaver for erhvervskunder. Vi kan løfte opgaven uanset om kunden er mindre private virksomheder eller store offentlige institutioner – og vi løser opgaverne med samme store professionalisme og kvalitetsbevidsthed. Vi har mange års erfaring med elinstallationer til erhvervsformål, og vi kan derfor tilbyde løsninger inden for alle fagområder i elektrikerfaget. Vi garanterer, at du får en driftssikker og kvalitetsbevidst løsning, lavet af certificerede og erfarne elektrikere. Vores brede ekspertise gør, at vi kan løfte opgaven, uanset din virksomheds behov. Derudover tilbyder vi også rådgivende service, hvor vi giver en hånd med at finde de rette løsninger til dine ønsker og behov. Vi er med som din sparringspartner hele vejen gennem projektet, så der er styr på alt fra håndværket og kvaliteten til lovgivningen på området og håndværkerfradrag.

Nogle af de ydelser vi kan tilbyde til erhverv, er dataforbindelser til kontor, produktionsanlæg til industri eller produktionsvirksomheder og arbejdsstationer m.fl. Derudover kan vi naturligvis også tilbyde traditionelt el-arbejde som belysning og ventilation. Ydermere kan vi tilbyde fremtidssikre løsninger, der kan sikre din virksomhed mod tyveri og brand. Vi tilbyder intelligente systemer, såsom ABA- og ABDL-anlæg, der kan klare disse behov. Med Elektriker Kolding på holdet, er du og din virksomhed altså godt stillet. Kontakt os på mail eller telefon for at høre mere.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Elektrikere og installatører til el-entreprise

Elektriker Kolding har ressourcerne til at løfte store el-installationer. Vi har endda viden inden for entrepriser til nybyggerier. El-installationer er en stor del af et byggeprojekt, og vi kan stå for alt el-relateret i entreprisen. Vores erfarne og autoriserede samarbejdspartnere har mange års erfaring inden for el-arbejde og installation med i bagagen, og vi ved derfor både, hvordan man samarbejder med andre faggrupper, og hvad der skal til for at styre en entreprise. Vi tilbyder både udførende og rådgivende service til entreprisen. Uanset opgaven, så har vi hænderne skruet ordentligt på. Det kan være alt fra kabelføring til installation af eltavler; Fra belysning til hårde hvidevarer. Vores elektrikere sørger ydermere for, at elinstallationerne er kvalitetssikre og funktionsdygtige.

elektriker kolding håndværker el-installatør
elektriker kolding el-entreprise plantegning ledning

Din el-entreprenør inden for fag-, hoved- eller totalentreprise

Elektriker Kolding er specialiseret inden for både fag-, hoved- og totalentreprise. Valg af entrepriseform afhænger af, hvor meget overskud og viden, du kan lægge i projektet. I fagentreprisen er det dig, der styrer projektet, projektforløbet og samarbejdet mellem de forskellige håndværkere/entreprenører. I den forbindelse yder vi blot almen el- og installationsservice. I forbindelse med hoved- og totalentreprenør står din valgte rådgiver for samarbejdet mellem alle håndværkerfaggrupperne, som vi vil være en altiv del af. Rådgiveren sørger for at sikre, at byggeriets projektering kører som på skinner. Som din el-entreprenør er vi hovedansvarlige for, at det el-tekniske projekt følger projektrammen, tidsplanen og økonomien herfor. I dialog med bygherre håndterer vi styringen af disse hoved- og delområder. Din rådgiver står som ofte for de kontraktlige formaliteter, så du blot skal stå for byggetilladelser, godkendelse af byggematerialer og godkendelser. Hvis du er i tvivl om, hvilken entreprise, du har brug for ifm. dit fremtidige projekt, er du velkommen til at kontakte os for vejledning og rådgivning.

El til erhvervsformål

Der er mange brugsbehov, der skal dækkes, i både store og små virksomheder. Disse behov har vores elektrikere specialiseret sig i at kunne løse. Det er vigtigt at have en god arbejdsplads for dig og dine medarbejdere. Der skal f.eks. ofte være funktionelle computere eller maskiner for at udføre dagens arbejde. Vi kan varetage installationen af disse, så I kan fokusere på jeres arbejde fremfor irriterende systemfejl. Med et ventilationssystem på arbejdspladsen, kan du forbedre medarbejdertrivslen markant. Ved at skabe et sundt indeklima, forbedres både medarbejdernes trivsel og produktivitet. Udover ventilationssystemer, findes der også intelligente systemer, som kan skabe tryghed og effektivitet. Kontakt os gerne for at høre mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

elektriker kolding el-entreprise kabel

Modtag dit
uforpligtende tilbud