Privat

El-teknik til privathjemmet

Elektriker Kolding er sammensat af et team af autoriserede og erfarne montører, installatører og elektrikere, som hver især byder ind med deres kompetencer og ekspertiser. Vi har derfor erfaringen og ressourcerne til at løfte enhver tænkelig opgave inden for el-arbejde. Vi kan løfte alt fra mindre opgaver, som installation af hårde hvidevarer eller montering af markiser, til større el-installationer med f.eks. intelligente systemer, renoveringer eller nybyggerier. Vores services indeholder bl.a. lys, kabelføring og -installation, alarmer, varmestyring, stikkontakter og ventilation m.fl. Vi udfører både indendørs og udendørs elinstallationer til hjemmet. Udendørs kan vi eksempelvis stå for udendørs belysning, montering af markiser eller installering af vandkunst.

Selvom det kan virke fristende med et gør-det-selv projekt, så anbefaler vi, at du lader en professionel klare elektriciteten i boligen. El-arbejde er risikofyldt arbejde, som kan udløse i skader på både boligen og på dig selv. Vi er uddannede i diverse regler og love i forbindelse med elinstallationer, derfor kan du trygt lægge dit el i vores kyndige hænder. Vi sørger for, at de rette sikkerhedsmæssige foranstaltninger tages, så din strøm er lovligt og ufarligt. Vi sørger desuden for, at du får det til den bedste pris. Er du i tvivl om, hvilke ydelser du har behov for i boligen eller sommerhuset? Du er velkommen til at kontakte os på vores telefon eller mail, så hjælper vi dig på rette vej.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Renovering og nybyggeri samt til- og ombygning

Ved renoveringer og nybyggerprojekter m.m. spiller el en vigtig rolle. Hos Elektriker Kolding kan vi løfte både store og små byggerier i både hjemmet og sommerhuset. Vi tilbyder både traditionelle ydelser som kabelføring, installation af hvidevarer, belysning og stikkontakter. Ydermere kan vi tilbyde nye intelligente systemer som f.eks. Intelligent House Control (IHC) og Home Automation. Intelligente systemer kan være med til at fremtidssikre dit hjem. Før en renovation, bør du overveje dine behov nøje. En renovation er nemlig en oplagt mulighed for at lave en gennemgribende renovering af dit el. Med IHC kan du eksempelvis fjernstyre dit hjems el-funktioner – også når du er udenbys. Du kan fra din tablet eller smartphone justere lys, varme eller alarmer.

elektriker kolding el-installation el-tjek
elektriker kolding automatsikring el

Trygger rammer via el-sikring

For os handler el om at skabe trygge rammer for vores kunder og deres familier. Vi rådgiver bl.a. i nyere fremtidssikre elinstallationer, som kan hjælpe med at skabe tryghed i hjemmet – også når du ikke er hjemme. Udover tryghed, gør vores elinstallationer også hverdagen lidt nemmere. Der findes en lang række anlæg, som kan gøre hverdagen mere effektiv og tryg. Vi kan installere en bred vifte af avancerede systemer, f.eks. ABA-, ABV- og ABDL-anlæg. Disse systemer kan sikre din bolig mod tyveri og brand. Du kan nøjes med et enkelt anlæg eller kombinere dem. Det afhænger af de specifikke behov du og din bolig har.

Vi løser alle el-tekniske opgaver

El er med til at effektivisere hverdagen. Alt lige fra de praktiske opgaver, som rengøring og madlavning, til underholdningen i hverdagen kræver el. Derfor installerer vi alle typer af eldrevne apparater, så vi bedst muligt kan gøre vores kunders hverdag lidt nemmere. Vi kan både klare mindre opgaver, såsom montering af vaskemaskiner, frysere og køleskabe m.m., og større projekter, såsom installering af IHC-styringssystemer eller eltavler. Vi kan også håndtere opgaver med antenner, installation af tv, internet og selvfølgelig opgaver inden for lys og lyd. Kort fortalt, så kan vi klare alle opgaver inden for el. Udover ny el-installationer, sørger vi for at servicere og reparere det nuværende el.

elektriker kolding el-service

Modtag dit
uforpligtende tilbud